Tijdelijke Wijnoutlet Breskens

outletWij wonen boven onze oude lege winkel in Breskens. Bijna 300 m2 winkel/magazijn op een lokatie die helaas haar aantrekkelijkheid en traffic verloor door de verandering van de routing van het dorp.
Nu is dit niet helemaal de tijd om zulke megapanden te verkopen, zoveel startende ondernemers die een pand als dit nodig hebben en kunnen kopen zijn er ook al niet, dus blijven wij hier voorlopig  rustig wonen. Beneden is het soms een jeugdsoos, of zelfs een slaapzaal, maar rendement zit er niet echt in.
Wij hebben het lege winkelpand, en we hebben leveranciers die van sommige wijnen teveel voorraden hebben en die graag willen verzilveren. De Pop-up-winestore leek ons een goede oplossing met voordelen voor beiden. Wij wat rendement, zij weer wat magazijnruimte. En voor lage prijzen zijn consumenten vaak wel te porren. Denken we.

Vanaf vrijdag 27 september op vrijdag en zaterdagmiddag open, dozenverkoop met fikse kortingen, ook op topwijnen, en na 7 december halen we het pand weer leeg.
De naam van mijn man wijzigen we even in Bram Outlet, die gaat de komende maanden op vrijdag- en zaterdagmiddag met dozen aan de gang.
Omdat we hier toch wonen kun je op afspraak ook elke avond je kelder komen vullen. Dan moet je wel even vooraf bellen en is het risico aanwezig dat ik eerst samen met je één of twee van die flessen proef.
De lijst beschikbare wijnen staat inmiddels online. Voor de meeste wijnen geldt op=op, enkele van de wijnen in de lijst arriveren pas in week 40, dus in de 2e week.
Sla je slag de komende weken.
Een uit te printen versie van de lijst vind je hier.
Het wordt vast een mooie herfst.