Boekpresentatie wordt een tournee van 10 t/m 14 juni

Durf te doen - 3D 300dpi‘Waar ga ik die boekpresentatie doen? In mijn eigen prachtige winkel in Sluis met het risico dat iedereen dat veel te ver weg vindt of toch in het midden van het land?’
Dit bericht plaatste ik een aantal weken geleden op Facebook. Onder het bericht ontstond een discussie met aanbiedingen van lokaties. Het leuke was dat die aanbiedingen kwamen van mensen die ook VIP-klant zijn, dus deelnamen aan ons #plan2012.
Dat #plan2012 is het voornaamste hoofdstuk in ‘Durf te Doen’, het hoofdgerecht. De voornaamste boodschap in het boek is denk ik dat het altijd om de kracht van je netwerk gaat en dat die kracht ontstaat door dingen samen te doen op een manier waarop alle partijen er iets aan hebben. Sociaal kapitaal.
De boekpresentatie wordt een tournee. Een tournee door en langs mijn netwerk.

Maandag 10 juni komt het boek uit. De eerste presentatie vindt plaats in Baarn op initiatief van Peter Wiegman. In Theater de Speeldoos. Je kunt je aanmelden via een Facebook Event.

Dinsdag 11 juni ben ik met boeken in Heerenveen. Bij Balink Glas. Met Bertus en Tine ontstonden de Glice-buttons die ook in juni in onze winkel liggen. Bertus en Tine organiseren een evenement voor hun netwerk die dag. Interesse dat evenement bij te wonen? Mail dan even met Tine.

Woensdag 12 juni rijdt de meisjesbus met boeken naar Amsterdam. Tine organiseert in haar bedrijf Smederij Goedhart in Amsterdam Noord een event voor haar Amsterdamse netwerk. Interesse? Mail Tine.

Donderdag 13 juni  Olaf van Hoek en Kirse Rentmeester organiseren in Tilburg het evenement ‘Dromen, Delen, Doen’ rondom mijn boek. Deelname inclusief gesigneerd boek en 2 consumpties kost € 27,50.
Aanmelden doe je hier.

Vrijdag 14 juni: Last but not least zal ik samen met mijn zwager en schoonzus van Rederij Halfland tussen 17 en 21 uur net als 2 jaar geleden een Haring-en Zeeuwierparty organiseren door de Rotterdamse Havens.
Als afsluiter van deze week gaan we varen, eten, drinken en netwerken. Inclusief een gesigneerd boek kost deelname € 50,00.
Aanmelden hiervoor doe je bij mij. Mail me.