3 december Moonlighttasting via Skype (datum gewijzigd)

Millstone2 Alweer een paar weken geleden zat Gilbert Zuidam aan mijn proeftafel. Hij had een aantal mooie producten bij zich. Zoals zijn nieuwste whisky, de Millstone peated 5 years old. Een whisky van Nederlandse origine gemaakt door het ambachtelijke familiebedrijf Zuidam in Baarle-Nassau.
De Moonlighttastings via Skype ontstonden vorig jaar spontaan toen Felix Wilbrink en ik toevallig dezelfde fles in huis hadden, samen op afstand gingen proeven en onze bevindingen deelden.

In januari vond de eerste ‘open’ moonlighttasting plaats. We gaan op 12 november om 22.00 uur weer aan de slag. Want dit is natuurlijk gewoon werk.

Wil je meedoen? Dat kan. Zorg dat je een fles Millstone peated in huis hebt en dan gaan we hem samen online via een skypechat ontleden. Waarom niet via Twitter? Omdat dat ruis geeft en een skypechat met meerdere mensen die met hetzelfde proefritueel bezig zijn net iets beter werkt.

Felix Wilbrink en ik zijn in de nacht van vrijdagavond 3 op zaterdag 4 decemberprecies om o.oo uur online om die proeverij de begeleiden en natuurlijk zelf mee te proeven, want daar doen we het tenslotte voor.
Ik kan de Millstone Peated voor deze gelegenheid aanbieden voor € 45,00 per fles. Er komen wel verzendkosten bij. Na ontvangst van je skype-adres voeg ik je toe aan de chat en kun je deelnemen.
Tot Skype op 3 december.
Mail me.