De winkel van het Meisje van de Slijterij

U bent van harte welkom in onze winkel in Sluis waar wij op bijna 300m2 het ruimste assortiment van de regio voeren.
Voor de online verkoop hebben we o.a. een aantal bijzondere dozen voor u geselecteerd.
Van 1993 tot 2012 waren we in Breskens gevestigd. Vanaf 1 mei 2012 aan de Groote Markt 11 in Sluis.
U vindt in onze winkel in Sluis alle specialiteiten van het Meisje van de Slijterij. Online staat slechts een deel. Maar mailen of bellen kan altijd!
Meisje van de Slijterij is sinds 2008 een geregistreerd Benelux Handelsmerk.

 

 

Slijterij-Wijnhandel de Vuurtoren
Groote Markt 11, 4524 CD Sluis
Tel: 0117 383787

info@devuurtoren.nl

KvK nummer: 21017381
B.T.W. nummer: 814886 905 B01

Geopend: Elke dag van 10.00-18.00 uur.

13 reacties op “De winkel van het Meisje van de Slijterij

 1. Hallo Petra,
  A.s Woensdag hebben we een afscheid van een collega van ons die erg gecharmeerd is van u en u bedrijf. Daarom werd het idee geopperd mij tot u te richten!!!
  Graag zou ik een tegoedbon van je slijterij ontvangen van 50€ en te richten aan Biens espresso bar(ROC)
  Podium 17
  4337 WV Middelburg
  T.A.V. Danny Vermuë
  Rek num:346044529

  • Ik heb geen account. Feit is dat wij (fa Rutte en ik) ook gaan experimenteren met zeeuwse wieren,maar deze teelt nog echt in de kinderschoenen staat. Er zijn 37 soorten die van nature voorkomen in de Oosterschelde, er wordt nu getest met enkele. Of daar een soort bij zit die dezelfde eigenschappen heeft als de Kombu die we nu gebruiken is nog niet bekend. Sterker nog; Men kan nog niet leveren om die experimenten te kunnen uitvoeren.
   Uitgangspunt voor onze Zeeuwierjenever is de kwaliteit van het product. Wij hebben altijd gezegd dat als Zeeuws wier ook de kwaliteit kan brengen die we zoeken we de Zeeuwierjenever nog Zeeuwser maken.
   Men kan pas vanaf halverwege 2012 experimenteerbatches aanleveren van enkele soorten. Wij hebben wel gegarandeerde aanvoer en een constante kwaliteit nodig van een wier waaruit je de aroma’s kunt ‘trekken’ die wij nodig hebben.

 2. Beste Petra,

  Wat een ontzettende spijker op de kop de brief aan Mark Rutte, heerlijk om te lezen hoe mooi je dat voor mij verwoord hebt! Met open mond heb ik geluisterd toen duidelijk werd dat de de heer Rutte op de partijjongerendag van de SGP zou acteren. Inderdaad geen mening hebben over gediscrimineerde medeNederlanders en wel partij trekken en op een SGP dag gaan praten? De premier zou toch boven de partijen staan, kan dat ook op een SGP jongeren dag, sta je dan niet in een partij? Jammer dat de PVV nog geen jongerenafdeling heeft!

 3. Beste Petra,
  Gefeliciteerd met je vorderingen. Via BNR hoorde ik al het positieve nieuws. Wij zouden het leuk vinden als je via jouw leuke site en winkel ook onze biologische, stoere, frisse, exclusieve en lekkere Bello-Limoncello zou willen verkopen. Een drank die inmiddels in een paar sterren restaurants (oa de Bokkedoorns) wordt geschonken maar een groter publiek verdient!
  Bij deze nodig ik je uit om alvast op Bello-Limoncello.nl te kijken. Verder hoop ik dat we elkaar hierover een keer kunnen spreken. Je hebt nu mijn mail adres.

  MVG

  Robbert

 4. Dag Petra

  Vandaag een ongelofelijk lekkere cava gedronken: Recaredo – moet je echt eens opzoeken op internet.

  Groeten uit België

  Mark

 5. Beste Petra, ik heb op de ASWatson leveranciersdag o.a. jouw workshop bijgewoond.
  Ik wil je bedanken voor een geweldig inspirerend verhaal. Heb grote bewondering voor je!
  Met vriendelijke groet,
  Bert

 6. Pingback: Grenspaal 360 | De Rand van het Land

 7. Dag Petra
  Heel erg bedankt voor de fijne babbel in de winkel zondag laatst. En alhoewel we eerder single malt whisky liefhebbers zijn, hebben we toch erg genoten van de gin die we mochten proeven!

  Toch jammer dat we je column niet meer kunnen lezen in de Whisky Passion, maar je blog is dan weer een leuke ontdekking! Wij houden ook niet van troep en houden soms nog meer van het gezelschap dan van de whisky of gin of whatever it may be :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *