Aan Jan Dijkgraaf

Beste Jan,

Als trouwe lezer van je ‘briefjes van Jan’ voel ik de behoefte je nu een briefje van Petra te schrijven. Je weet vaak de vinger op de zere plek te leggen. Je kunt als opiniemaker als geen ander agenderen en niet zelden gebeurt er ook iets na zo’n stukje.
Dat vind ik mooi en kan ik waarderen. De rol van de boze bezorgde kritische burger is je op het lijf geschreven.
We hebben mensen als jou nodig aan de zijlijn, wars van partijbelangen en achterliggende politieke agenda’s. Mensen die kritische stukjes kunnen tikken en politici en ‘oude media’ voortdurend bij de les houden.
Dat is niet meer geloofwaardig als je zelf lijsttrekker bent. Op het moment dat je deel uitmaakt van een politieke partij ben je geen onafhankelijke opiniemaker meer.

Het grote leger van GeenPeil bestaat naar mijn mening voornamelijk uit mensen die tijd en energie willen stoppen in het scherp houden van de politiek maar daar zelf geen deel van willen uitmaken.
Ik waardeer je als mens en wens je alle succes. Debatteren zal je ook wel lukken daar twijfel ik niet aan, maar lieve Jan wie gaat nu de kritische stukjes zonder onderliggende agenda tikken?

Groet,
Petra de B.

4 reacties op “Aan Jan Dijkgraaf

  1. Ha die Jan, jammer dat je de politiek in gaat , bij voorbaat mislukt.!! Blijf maar stukjes schrijven over de politiek dat gaat je beter af.. Een trouwe lezer. 😢😪😓😭😂

  2. Beste Jan,

    Prima columns die je schrijftik lees ze graag en het houdt de mens scherp. 👍🏻
    Maar alsjeblieft: niet weer de zoveelste splinterpartij met 0 of een enkele zetel, die dan na enige tijd uiteenvalt en na 4 jaar voorgoed geschiedenis zal blijken.

    Met vriendelijke groet,
    Hans

Reacties zijn gesloten.