Wijncursus en Gedistilleerdcursus Breskens

wijnproevenBasiscursus wijn
In het voorjaar van 2017 organiseren we een wijncursus in Breskens.
Zes maandagavonden waarop u de basis leert van de wijnproductie, de verschillende druivenrassen, producerende landen en wijn-spijs combinaties die natuurlijk ook geproefd worden.
Per les worden er zes wijnen geproefd om de les te ondersteunen.
Maximaal 30 deelnemers, lokatie Breskens.

Wilt u iets meer weten over wijn omdat u in de horeca werkt of wil werken of omdat u gewoon meer kennis wil vergaren over wijnen meldt u dan aan.
Na de cursus beschikt u over praktische basiskennis van wijn en kunt u eventueel online examen doen (SDEN1), maar dit is niet verplicht.

Cursusdata: 6, 13, 20, 27 maart en 3 en 10 april 2017.
De cursusavonden duren van 20-22 uur.
Deelname cursus € 200,00 inclusief 21% BTW inclusief cursusboekje en te proeven wijnen.
Voor aanvang te voldoen.
Aanmelden kan hier.

whiskey-tasting-300x200Cursus gedistilleerd
In het najaar van 2017 willen we een basiscursus gedistilleerd organiseren. Ook zes maandagavonden, en wederom in Breskens.
Je leert wat sterke drank is, hoe het wordt gemaakt en proeft verschillende soorten.
Wanneer is iets likeur? Wat is eigenlijk het verschil tussen jenever en gin?
Cursusdata: 25 september, 2, 9, 23, 30 oktober en 6 november.
De cursusavonden duren van 20-22 uur.
Deelname cursus € 200,00 inclusief BTW inclusief cursusboekje en te proeven dranken.
Voor aanvang te voldoen.
Aanmelden kan hier.

Voor groepen tussen de 10 en 30 personen zijn ook altijd themaproeverijen te boeken. U heeft dan de keuze uit lokatie Breskens of lokatie Sluis. Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen.
Of check onze complete agenda en schrijf in voor een bijzondere masterclass of proeverij. U kunt zich hieronder ook inschrijven voor onze nieuwsbrief.

Schrijf nu in voor onze nieuwsbrief

* indicates required