Masterclass Nolet met de duurste gin ter wereld!

nolet reserveDit jaar viert Distilleerderij Nolet in Schiedam haar 325-jarig bestaan. Iedereen kent Nolet wel van de Ketel 1 jenever. In Amerika kennen ze Nolet vooral van de Ketel One wodka die sinds enige tijd ook op de Nederlandse markt verkrijgbaar is.
Op dit moment is de Nolet’s Gin Silver Dry Gin erg populair. Naast deze gin brengt Nolet elk jaar een klein aantal flessen van de zeer exclusieve The Reserve Gin op de markt. Dit jaar zullen op de verjaardag van Dhr. Carolus Nolet Senior (10e generatie Nolet distillateur), traditioneel de releasedatum, naar verwachting 325 flessen worden vrijgegeven. De meeste daarvan gaan naar de Amerikaanse Markt, maar er zijn er ook enkele gereserveerd voor ons.

Wij vieren het 325-jarig bestaan mee met Nolet met een bijzondere Nolet Masterclass op vrijdagavond 27 mei. Michel Meenderman van Distilleerderij Nolet vertelt u het verhaal van Nolet, vertelt over het distillatieproces, laat u zelf de verschillen proeven met andere merken en legt ook uit hoe die smaakverschillen ontstaan.
En voor het eerst in de geschiedenis wordt er een fles van de Nolet ‘The Reserve Gin’ tijdens een proeverij in Nederland geopend buiten de distilleerderij zelf. De duurste en exclusiefste gin ter wereld. Gewoon in Sluis. Dit wilt u toch niet missen?

Flight 1:
Ketel 1 Graanjenever
Ketel 1 Matuur
Zuidam Jonge Graanjenever
Bols Corenwyn
Met bijpassende hapjes (makreel, zalm paling)

Flight 2:
Ketel One wodka
Absolut Wodka
Grey Goose Wodka
Met bijpassende hapjes (charcuterie)

Flight 3:
Hendrick’s Gin
Nolet Silver Dry Gin
Nolet The Reserve Gin
Bijpassende hapjes (komkommer, frambozen, perzik)

Aanvang 20.00 uur
Deelname € 25,00 per persoon
Inschrijven voor deze bijzondere leerzame avond kan hier.

2 reacties op “Masterclass Nolet met de duurste gin ter wereld!

 1. Wat was ik hier graag bij geweest !
  Maar zag het pas nu.
  En ik woon helaas ver ten noorden van Sluis in het dorpje Amsterdam, waar je dit soort dingen niet hebt.

  Stel a.j.b. de e-mail berichten service in voor dit blog !

  En ik probeerde mij op de winkelsite te abonneren op de nieuwsbrief, maar kreeg daar geen bevestiging van, dus ik weet niet of dat gelukt is.

  Hans Stok.

Reacties zijn gesloten.