Special Touch Botanicals

gtdoosDit was ons meest verkochte decembercadeau want immers een must-have voor alle liefhebbers van Gin-tonic.
Voor botanicals is er niet echt een Nederlands woord. Onze zuiderburen noemen het kruiden voor je Gin-tonic, maar dat dekt de lading niet helemaal. Botanicals zijn alle producten met een plantaardige oorsprong. Daaronder vallen dus ook zaden, wortels, bloemen, pitten en schillen. Het zijn de botanicals in een gin die de smaak bepalen, met een garnering van extra botanicals maak je niet alleen je Gin-Tonic mooier, je voegt er ook een smaak aan toe. Zoek in de garnering naar een botanical die ook al in de gin zit. Daarmee haal je een smaak naar boven.
Als je hibiscusbloem even laat infuseren in je gin voor je het ijs en de tonic toevoegt wordt hij prachtig roze. Met malve wordt hij paars.
Deze botanicals zijn allemaal zorgvuldig geselecteerd. Zo zijn de zoethoutstokjes precies even lang, de steranijs is prachtig van vorm. En de rozenblaadjes…die geuren geweldig.
Voor de Horeca zijn deze prachtige dozen te koop bij alle filialen van HANOS, je vindt ze ook bij enkele betere drankenspeciaalzaken.
Wij importeren ze uit Spanje. Ook interesse in wederverkoop? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.
Bestellen doe je hier.
gtboxsfeer