Meisje van de Slijterij Culinair Event 2015

Het moet er maar eens van komen. We gingen ooit met 100 man naar Berlijn (met 99 vrienden in een Fokker100), er was ooit een Haring & Zeeuwierparty in de havens van Rotterdam, maar er was nooit een event in West-Zeeuws-Vlaanderen (behalve dan de Giga-opening in 2012 met onze VIP-klanten die in ons investeerden) en er zijn nog steeds mensen die ik overal ontmoette maar nooit in mijn eigen omgeving.

Op zaterdag 14 februari organiseren wij in samenwerking met Restaurant het Hart van Sluis en de Gemeente Sluis  een bijzondere culinaire avond voor het netwerk en de leuke klanten van Meisje van de Slijterij in de Raadszaal van het Belfort, het enige Belfort in Nederland. Het Belfort is gelegen aan de Groote Markt 1 te Sluis.
We gaan  op de avond van Valentijnsdag de vriendschap vieren met bijzondere smaken.
Het leven is nu eenmaal te kort om troep te drinken en te mooi om niet te delen.

We bieden u die avond een walking dinner verzorgd door Restaurant het Hart van Sluis, waarbij de smaken zijn aangepast aan de te proeven dranken. Misschien ontdekt u wel nieuwe drankjes en smaken waarvan u het bestaan nog niet kende.

Bij elk gerechtje zal een ideale combinatie worden aanbevolen. Elke aanwezige producent/importeur zal een korte presentatie geven over zijn product. Tussendoor kunt u uiteraard proeven, vragen stellen en netwerken.

Aanvang officiële deel 18.00 uur (toegang vanaf 17 uur), onze winkel die er tegenover ligt is geopend tot 18 uur. Ook daar bent u van harte welkom.
Einde Event 23.00 uur.

Aanwezige producenten/importeurs:
Fentimans Nederland; Frank van Ooijen
Loopuyt: Jaco van der Leun
Fort Lapin; Kristof Vandenbussche
The Glendronach en Benriach; Mike Overvliet
Distilleerderij van Toor; Leo Fontijne
Wijnen van de wijnkring
Zeeuwierjenever

Prijs per persoon all-in € 62,50

Samen met Chef-kok Joffrey en Marco van het Hart van Sluis is het volgende walking dinner samengesteld:

Loopuyt gin met Fentimans tonic / met Fentimans gelakt buikspek   

Zeeuwse creuses met zeeuwier jenever van het meisje van de slijterij

Sauvignon Blanc Montès Chili / huisgemarinnerde zalm met koriander & spray van VL92 gin

Chardonnay Montès Chili / cappuccino van doperwt en gerookte paling

Cabernet sauvignon  Montès Chili/ carpaccio van zesrib met balsamico, rucola & oude kaas

Lirac Ogier Rhône Frankrijk  / rosé gebraden hert met truffeljus

Speciaal bieren van Fort Lapin / stoverij met Fort Lapin, frietjes & mayonaise

Glendronach whisky & Benriach whisky / moelleux au chocolat

Koffie met Monastique van Leo Fontijne  (distilleerderij van Toor)/ bonbon

Een eventueel hotel moet u zelf regelen. Hotel Restaurant Sincfal in Retranchement biedt u gratis taxi-vervoer aan als u daar reserveert.

Het belooft een bijzondere avond te worden.
Graag tijdig reserveren en vooraf betalen.