Opsporing Verzocht

chivas_regal_12_year_4_5_literOp vrijdagmiddag 3 oktober 2014 net voor 15 uur loopt een donkerharige meneer tussen de 30 en 40 jaar oud met een zwart poloshirt, een camelkleurige broek en een opengeklapte klapzonnebril bij Slijterij de Vuurtoren in Sluis binnen. Hij blijft voor in de winkel staan waar op de grond op de kop van het schap op dat moment een 4,5 literfles Chivas Regal staat. Hij bukt even, waarschijnlijk om te kijken of de fles vast staat.
Ondertussen is Slijterijman druk achter de toonbank met klanten, hij ziet de man wel, die loopt immers even een klein rondje, waarschijnlijk om te kijken hoe de camera’s zijn opgesteld.
chivasman1Ondertussen (op ongeveer 40 seconden) komt er een blonde mevrouw binnen, zelfde leeftijd met een bruine tas, zonnebril, en een wit jasje of vest over haar arm. Die mevrouw gaat direct bij de fles Chivas staan. Hij loopt naar haar toe en er wordt duidelijk even gewacht tot wat andere klanten voorbijgelopen zijn.
Hij gaat door de knieën (op 1:24), pakt de fles met cradle, legt hem als een baby in zijn armen terwijl zij er haar jasje overheen gooit. Hij loopt de winkel uit met iets zwaars in zijn armen. In het filmpje is door het schap heen te zien dat de flessenhals van de Chivas die voortdurend te zien was, dan plots is verdwenen. Zij kijkt nog even of niemand hen zag en loopt vervolgens ook de winkel uit.
chivasmanvriendinWij zijn op zoek naar dit stel. Ze hebben namelijk ook de doos laten staan en daar hebben we nu ook niets meer aan.
*Wie zijn deze mensen?
*Heeft iemand ze in een auto zien stappen net na 15 uur en welke auto was dat?
*Heeft iemand iets anders gezien?
Eerst dachten we dat het een Duitstalige meneer zou betreffen, dit bleek niet juist, we weten niet welke taal de man sprak.

Beloning
Voor de tipgever die ons in contact kan brengen met dit stel stellen we een fles Chivas Regal (van 0,7 liter) beschikbaar, ook in Cradle.
Met mensen die bij hun vrienden indruk willen maken met een grote fles whisky maar hem vergeten te betalen willen we graag toch nog even afrekenen. U mag natuurlijk ook de politie bellen.

5 reacties op “Opsporing Verzocht

Reacties zijn gesloten.