Win een Jabra Tag met Rocketshot

rocketshotKijk dit is nu leuk. Sinds enige tijd is er een nieuw drankje op de markt dat langzaam een hit aan het worden is in de hippe horeca. Ik mis wel eens iets maar uiteindelijk krijg ik altijd wel vraag in de winkel als een nieuw drankje hip wordt. Zo kreeg ik onlangs ook vraag naar deze Rocketshot. De zomer komt er nu echt aan!

Raketje
Al een aantal jaren geleden ontstond spontaan in de horeca een mixje met de naam raketje. De mix werd zo genoemd omdat de smaak – inmiddels volwassen – partypeople deed herinneren aan de snoeperige smaken uit hun jeugd. Vooral frambozen met sinaasappel. De snel populair wordende mix werd en wordt meestal gemaakt door frambozen- of zwarte bessenlikeur te mixen met sinas, in een andere variant gebeurt dat met frambozenrum en sinas. Het werd een hip drankje voor hippe mensen.
Voortbedurend op het succes van die populaire mix is er nu  Rocketshot op de Nederlandse markt, lekker makkelijk en kant en klaar in een fles op basis van wodka en met een alcoholpercentage van 14%. Drink het drankje goed gekoeld samen met je vrienden. Zelfs André Kuipers zal jaloers op je zijn.
Ik wil zelf binnenkort proberen wat er gebeurt als ik de fles in de vriezer leg, of de al ingeschonken glaasjes een aantal uren in de vriezer zet. Het maakt me in ieder geval nieuwsgierig. En je kunt het natuurlijk bij ons kopen!

Jabra Tag
jabraHippe mensen willen natuurlijk ook hippe gadgets, zoals een coole Jabra Tag. Een wat? Ja een Jabra tag! Met een Jabra Tag Bluetooth headset luister en bedien je je muziek en voer je gesprekken. En dat helemaal draadloos. Het enige draadje is de hanger voor rond je nek, je smartphone zit gewoon in je broekzak of je iPad ligt ergens een eindje verderop. Opladen doe je dit apparaatje via USB, je kunt hem tot 8 uur gebruiken met een standby-tijd van ruim 200 uur.

In samenwerking met Rocketshot en Jabra Nederland mag ik twee van deze hippe coole Jabra tag’s weggeven, maar daar moet je natuurlijk wel iets voor doen! Hip zijn is hier even niet voldoende. Ten eerste moet je ouder dan 18 zijn om deel te nemen en je moet de 3 onderstaande vragen juist beantwoorden.
Stuur vervolgens de antwoorden met je naam, adres en geboortedatum naar mij voor 22 april 2014. Daarna worden uit de juiste inzendingen 2 winnaars getrokken en hier bekendgemaakt. Let wel: van de winnaars wordt de leeftijd gecontroleerd.
Hier volgen de vragen:

Vraag 1. De eerste in Nederland geboren man die ooit de ruimte in geschoten werd was:
A. Wubbo Ockels
B. André Kuipers
C. Lodewijk van den Berg

Vraag 2. De enige juiste stelling is:
A. Frambozen zijn in het Engels raspberries, bosbessen zijn blueberries en bramen zijn blackberries.
B. Jabra is een Deens bedrijf dat zich in de basis al sinds 1867 bezighoudt met communicatie.
C. Rocketshot smaakt naar banaan.

Vraag 3. Ik startte mijn Slijterij-Wijnhandel:
A. In 2012 in Sluis
B. In 2003 in Breskens
C. In 1993 In Breskens

Succes met de antwoorden, en netjes mailen!