Twosé nieuwe oogst

Vorig jaar importeerden we twee pallets (1200 flessen) van de fantastische exclusieve Domaine Houchart ‘Sainte Victoire 2010′. De meeste flessen daarvan werden verkocht als #twosé, rosé via Twitter.
Domaine Houchart is een domaine met zo’ n 55 hectare wijngaard in de Provence, waar zowel rode, witte als rosé-wijn wordt geproduceerd. Provence is natuurlijk het meest bekend door zijn rosé, die wellicht tot de beste van de wereld moet worden gerekend. Domaine Houchart produceert een aantal rosé’s, waarvan de mooiste de Sainte Victoire is.

De jaargang 2010 van de Sainte Victoire rosé werd tijdens de Vinalies Internationales 2011 in Parijs met een gouden medaille bekroond.
De wijn is een zorgvuldige blend van Grenache, Syrah, Cinsault en Mourvédre. Hij heeft een lichte, zalmroze kleur, met in de neus klein rood fruit en zekere kruiderij. De smaak is onverwacht vol, met eveneens veel fruit. In de afdronk heeft hij een nog een vleugje zwoele kruiderij.
Een goede partner van vele gerechten met vis, maar even lekker als glas op zichzelf, tijdens een zachte zomeravond.

Vorige week proefde ik een fustmonster van de oogst 2011 en bestelde inmiddels een pallet. De wijn wordt half februari gebotteld en verwachten wij eind februari/begin maart te kunnen leveren.
U kunt nu al inschrijven. Bij inschrijving is betaling vooraf vereist.
De prijs wordt in de winkel € 9,95 per fles. Bij inschrijving vooraf betaalt u slechts € 8,95 en VIP-klanten kunnen inschrijven voor € 7,95. Een mailtje naar ons met het gewenste aantal flessen en uw adres is voldoende om al in de eerste voorjaarszon van 2012 van knisperfrisse verse toprosé te kunnen genieten.
Hoe u VIP-klant wordt vindt u hier.

Één reactie op “Twosé nieuwe oogst

  1. Hi Petra,
    Wil graag 12 flessen van die heerlijke Rose bij je bestellen.

    Graag hoor ik hoe je wilt dat we dat doen. :-)

    Wilde op je site bestellen, maar dat werkte niet en was nog rosé 2010.

Reacties zijn gesloten.