Plan 2012

2012 is alweer enkele weken oud. Wij hebben ons dit jaar een doel gesteld. Als alles doorgaat, en dat zal 6 februari definitief zijn beslag krijgen, of niet, verhuizen wij onze winkel na 19 jaar uit Breskens naar Sluis. Over het hoe en waarom van deze mogelijke stap kunt u hier meer lezen.
We hebben inmiddels 58 67 VIP-klanten mogen noteren. VIP-klanten helpen ons met het realiseren van deze voor onze belangrijke stap voor de toekomst. Ze storten 1000 euro en ontvangen voor 1200 euro bij ons te besteden VIP-cadeaubonnen in coupures van 50 euro welke pas vanaf een jaar na de stortingsdatum te verzilveren zijn. Hiermee helpen onze VIP-klanten ons aan werkkapitaal en krijgen 20% rendement op hun investering in drank.
Daarnaast ontvangen VIP-klanten een VIP-pas voor het eerste jaar waarmee ze 10% korting op de wijnen krijgen en als eerste, en enige, speciale aanbiedingen krijgen. Ook gaan wij voor de VIPs speciale evenementen organiseren. Er is ruimte voor maximaal 100 VIP-klanten. Voor meer informatie kunt u ons bellen op het telefoonnr 0117 383787.

Één reactie op “Plan 2012

  1. Pingback: Stroom | reismeermin

Reacties zijn gesloten.